Траурни стоки и услуги

Основната задача на нашата фирма е изцяло да поемем организацията на траурното събитие от името на семейството. Наша грижа са всички услуги по издаването на първичните документи, организирането на траурната церемония, погребение или кремация, подготвяне и съхранение на покойния, транспорт със специализирани автомобили, цветна аранжировка, кетъринг. Агенцията съдейства още за организация на помени, порцеланови снимки, некролози, облагородяване и озеленяване на гробни места.

Какво предлагаме

Безкомпромисното качество и грижа за клиентите са наша мисия и не само цел. Това е възможно благодарение на натрупания опит в дейността, вниманието към всеки детайл и не на последно място – личното отношение и разбиране, което проявяваме към всеки. Клиентът има възможност да получи услуга, съобразена със съответните му предпочитания и възможности, без това да влияе на нейното качество.

Ние разбираме необходимостта от доверие и коректност, от които всяко семейство се нуждае, когато трябва да посрещне този тежък момент от живота.

Фирмата ни предлага широк спектър от всички необходими стоки и аксесоари, съпътстващи организирането на едно традиционно събитие.

Стоките, които предлагаме покриват всички ценови класове и материали на изработка, за да сме способни да отговорим на специфичните нужди и възможности на всеки клиент. Семействата сами подбират желаните от тях стоки, а ние осигуряваме винаги и над всичко, еднакво качество на обслужването.

Ковчег | Драперия | Обков

Покриваме широк диапазон в спектъра от цени и материали за изработка на основния артикул – ковчега.

В допълнение към основния артикул – ковчега, предлагаме и обков- комплект дръжки, кръстове и нерелигиозни знаци.

Драпериите, с които се окомплектова и тапицира ковчега и които ние предлагаме, също покриват всички ценови класове. С предимство предлагаме разнообразие от цветове, материи и десени на драперии – италианска изработка.

урни

Освен урните от асортимента на Крематориум Варна, фирмата ни предлага луксозни и висококачествени урни.